In 2024 vernieuwingen op attractiepark Slagharen

In 2024, attractiepark Slagharen, viert een belangrijke mijlpaal. Ter afsluiting van hun 60e jubileumjaar in 2023, kondigt het park grootse plannen aan voor het volgende jaar. Een opvallende verandering is de transformatie van de huidige camping in een modern vakantieoord met de introductie van 60 nieuwe, energieneutrale lodges. Deze lodges, ontworpen voor maximaal 8 personen, markeren een stap naar grotere en meer luxueuze accommodatie-opties, overtreffend wat de Nevada, Red Rock en Raccoon Lodge momenteel bieden.

In 2024 wederom vernieuwingen op het vakantiepark van Attractie- & Vakantiepark Slagharen

BENG normen

Deze nieuwe lodges zijn gepland om vanaf 1 juli 2024 beschikbaar te zijn. Ze worden gebouwd volgens de BENG-normen, wat betekent dat ze energieneutraal zijn. De lodges worden uitgerust met warmtepompen, zonnepanelen, en duurzame isolatie. Elk verblijf biedt luxe voorzieningen zoals vier ruime slaapkamers, twee badkamers, en een sfeervolle woonkamer met een goed uitgeruste keuken. Gasten kunnen ook genieten van een uitgebreid terras met uitzicht op groene omgevingen. De lodges zullen beschikbaar zijn in premium en VIP-versies, met de officiële naam en ontwerp die later worden onthuld. Reserveringen voor deze nieuwe accommodaties zullen binnenkort mogelijk zijn via de website van het park.

Huidige camping

De huidige camping wijkt voor deze nieuwe ontwikkeling, maar er zijn ook plannen voor een nieuwe camping die nog in ontwikkeling is. Slagharen’s vakantiepark, met meer dan 650 accommodaties, biedt gasten onbeperkte toegang tot zowel het attractiepark als het waterpark Aqua Mexicana. Reserveringen voor de huidige accommodaties voor 2024 zijn al mogelijk via hun website.

Nieuwe samenwerking

Deze spannende ontwikkelingen werden officieel bekrachtigd tijdens een ceremoniële ondertekening op de Recreatie Vakbeurs in Hardenberg op 15 november. Dave Storm, Algemeen Directeur van Attractie- & Vakantiepark Slagharen, tekende het contract in samenwerking met Jorden Visser van Griftdijk, de leverancier van de Red Rocks, en Marek Wasiuk, Algemeen Directeur van Letniskowo. Letniskowo, een toonaangevende ontwikkelaar van duurzame vakantiewoningen uit Bialystok, Polen, zal de bouw van de nieuwe lodges overzien, waarmee een nieuwe fase van samenwerking en innovatie voor het park wordt ingeluid.

Extra informatie

Slagharen viert dit jaar voor het eerst Halloween

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp
© foto: Slagharen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *