Slagharen viert dit jaar voor het eerst Halloween

Halloween is meer dan alleen een feest van griezelen en snoep verzamelen; het is een seizoenservaring die tot leven komt in allerlei events. En als je op zoek bent naar de perfecte locatie om Halloween dit jaar te vieren, kijk dan eens naar Attractie- en Vakantiepark Slagharen. Dit geliefde familiepark transformeert in oktober tot een spookachtig domein waar zowel jong als oud hun hart kunnen ophalen. Van dagelijkse festiviteiten tot huiveringwekkende avondactiviteiten, Slagharen biedt iets voor iedereen. Bereid je voor op een angstaanjagend goede tijd!

Slagharen viert dit jaar voor het eerst Halloween

Halloween-evenementen

Slagharen kondigt met veel enthousiasme de lancering aan van twee aankomende Halloween-evenementen: Scary Prairie en Western Nightmares. Van 7 tot 29 oktober is Scary Prairie de ultieme familie-ervaring, overdag gevuld met een mix van Wild West avontuur en Halloween-spookiness. Daarnaast zijn er acht specifieke avonden waarop het park tot 22:00 uur open blijft voor de echte durfals tijdens Western Nightmares, waarbij het park transformeert tot een schrikbarend avontuur in de schemering.

Dagplezier bij Scary Prairie

De dag staat in het teken van gezinsvriendelijk vertier tijdens Scary Prairie. Slagharen verandert in een dynamisch Halloweenfestival dat zich afspeelt in drie thematische zones: Pumpkin Market, Main Street en Lost Trail. Ontmoet hier de unieke inwoners, elk met hun eigen taak of missie. Slagharen-iconen Randy en Rosie verzorgen een exclusieve Halloween-show, terwijl de dag afsluit met een kindvriendelijke parade.

Beleef de magie overdag

Naast de gebruikelijke attracties zijn er ook drie boeiende walkthrough-experiences die je buiten de gewone paden leiden. Bij Outcast Camp kom je western personages tegen met een twist, in het strodoolhof Crows Nest combineer je plezier met een beetje angst, en in The Manor krijg je de kans om een spookachtige familie een koekje van eigen deeg te geven.

Western Nightmares voor de echte waaghalzen

Wanneer de klok 18:06 bereikt, bereid je je voor op een nacht van pure adrenaline. De Wild West setting neemt een duistere draai in Western Nightmares, met zeventig acteurs die er alles aan doen om je de schrik van je leven te bezorgen. Let op, dit event heeft een aanbevolen minimumleeftijd van 14 jaar.

Angstige avondbelevingen

Outcast Camp verandert ’s avonds in een plek van onheil, waar je je afvraagt of je het er levend vanaf brengt. Crows Nest wordt een domein vol dreigende kraaien, en The Manor onthult zijn echte aard als een huis vol verloren zielen op zoek naar gezelschap.

Bereid je dus voor op een seizoen vol spannende ervaringen bij Slagharen, waar de geest van Halloween in volle glorie te beleven is.

Extra informatie

In 2024 vernieuwingen op attractiepark Slagharen

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp
© foto: 123rf.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *