Ontdek de wintermagie in Ischgl: Een sneeuwparadijs met een vleugje Hollywood!

Ischgl is niet zomaar een wintersportbestemming; het is een plek waar de pistes en het podium samenkomen om je een onvergetelijke ervaring te bieden. Als het gaat om het vieren van de start van het wintersportseizoen, doet Ischgl dit met een flair die je nergens anders zult vinden. Dit jaar voegt de veelzijdige superster Demi Lovato een vleugje Hollywood toe aan de traditionele alpine sfeer.

Ontdek de wintermagie in Ischgl: Een sneeuwparadijs met een vleugje Hollywood!

Het winterseizoen in Ischgl wordt afgetrapt met Demi Lovato!

Op 25 november verandert Ischgl in een winterse muzikale oase, waar Demi Lovato, de internationale zangsensatie, het seizoen inluidt tijdens het befaamde “Top of the Mountain Opening Concert”. Jouw dagelijkse skipas is ook je toegangsticket tot dit muzikale spektakel. Met de seizoensopening van de Silvretta Arena op 23 november 2023, kan je sneeuwplezier al beginnen voordat Demi het podium betreedt!

Een vleugje Hollywood in de Alpen

Demi Lovato, een talent dat geen introductie behoeft, zal op 25 november de harten van fans en wintersportliefhebbers sneller doen kloppen met haar krachtige stem. Deze 31-jarige multi-getalenteerde ster brengt niet alleen een geweldige stem, maar ook een onmiskenbare podiumenergie naar Ischgl. Met hits zoals “Heart Attack” en “Sorry Not Sorry” zal Demi het publiek zeker op de been krijgen. En stel je voor, een liveoptreden met de schilderachtige nachtelijke bergen op de achtergrond, begint om 18:00 uur bij de Silvrettabahn parkeerplaats in Ischgl. Dit geeft je genoeg tijd om de skipistes te verkennen voordat het concert begint!

Ischgl: Sneeuwzekerheid en muzikale vibraties

In Ischgl gaat het skiplezier hand in hand met muzikale vibes. Vanaf 23 november zijn de 239 kilometer aan grensoverschrijdende pistes tussen Ischgl en Samnaun klaar om je te verwelkomen. Voor slechts 85 euro geniet je niet alleen van de pistes maar ook van het liveconcert op de dag van het evenement. Als je besluit langer te blijven, is je toegang tot het concert inbegrepen bij een geldige skipas voor twee of meer dagen. Voor alle details, check www.ischgl.com.

Demi Lovato: Een muzikaal fenomeen

Demi Lovato, een GRAMMY-genomineerde en bekroonde artiest, heeft de wereld betoverd met haar indrukwekkende muzikale bereik en authenticiteit. Haar muziek, die genres als pop, R&B, rock en soul omarmt, heeft de harten van miljoenen geraakt. Demi is niet alleen een muzikale kracht, maar ook een inspirerend rolmodel die haar platform gebruikt om zich uit te spreken over belangrijke kwesties. Haar transformatie en groei zijn vastgelegd in ontroerende documentaires zoals “Simply Complicated” en “Dancing with the Devil”. Als een pleitbezorger voor geestelijke gezondheid, heeft Demi een diepe impact gemaakt in gemeenschappen over de hele wereld.

In Ischgl biedt Demi Lovato een onvergetelijke start van het winterseizoen. Kom en deel in de muziek, de magie en de ongeëvenaarde bergervaring!

Extra informatie

Nieuwe activiteiten tijdens de wintervakantie in Tirol
Begin je snowboardavontuur: Wat heb je nodig om te snowboarden?
Wintersport in Oostenrijk
Vijf perfecte landen voor wintersportliefhebbers

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp
© foto: TVB Paznaun-Ischgl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *