Sprookjes bestaan: je kan binnenkort het moeras van Shrek boeken

Tijdens de griezelige periode van Halloween neemt ezel Donkey de verantwoordelijkheid op zich om op het moeras van zijn beste vriend, het iconische personage van DreamWorks Animation, Shrek, te passen. Terwijl hij daar is, rolt Donkey de loper uit om gasten te verwelkomen in dit unieke en sprookjesachtige oord. Gelegen tussen de glooiende heuvels van Schotland bevindt zich Shrek’s modderige, met mos bedekte, en troebele moeras. Hier kunnen gasten tot in de late uurtjes genieten van het samenzijn, verhalen delen rond het knisperende vuur, en eten (en boeren) als een echte oger.

Voor de fans van de film (en voor liefhebbers van ogers) is er goed nieuws! Vanaf 13 oktober om 19.00 uur kan er een verzoek ingediend worden voor een magisch verblijf in Shrek’s eigen moeras. Een sprookjesachtige ervaring die je niet wilt missen!

Sprookjes bestaan: je kan binnenkort het moeras van Shrek boeken

Leven als een Oger

Er was ooit een uiterst spraakzame ezel, Donkey, die met veel plezier op het moeras van zijn vriend Shrek wilde letten. Voordat hij op avontuur vertrekt, nodigt hij gasten uit alle windstreken uit om te overnachten in Shrek’s moeras, exclusief beschikbaar op Airbnb, en te leven als een oger.

Het moeras van Shrek is genesteld tussen de heuvels van de Schotse Hooglanden. Voor het eerst is dit afgelegen paradijs open, niet alleen voor de oger die zijn rust zoekt, maar ook voor enkele van zijn meest toegewijde fans.

Een wonder

“Donkey is vol lof over Shrek’s moeras: “Het moeras is een wonder. Een waar wonder. Het is de ideale locatie om gasten te verwelkomen. Wat vind ik er zo geweldig aan? Alles. De weelderige natuur, het gezellige interieur, de grote stenen, alles. Ik kan nauwelijks wachten tot gasten dit modderige stukje hemel zelf kunnen beleven.

Gasten zullen zich volledig onderdompelen in de wereld van de Oger tijdens twee unieke overnachtingen, zonder de last van fakkels, hooivorken en indringende ridders.

Over het verblijf

Shrek’s moeras verandert het concept van ‘boomhut’ volledig. Dit voormalige toevluchtsoord voor sprookjeswezens levert door zijn houten structuur, charmante inrichting, en iconisch bijgebouw een unieke ervaring op.

Voor € 0 per nacht, als eerbetoon aan het waardevolle toevluchtsoord dat het moeras was voor diverse sprookjesfiguren, kunnen ‘brogers’ een verzoek indienen voor een exclusieve tweedaagse ervaring in het moeras, dat plaats biedt aan maximaal drie gasten van 27 tot 29 oktober.

Hoe te boeken?

Shrek’s moeras is te reserveren vanaf 13 oktober om 19.00 uur via airbnb.com/shrek. Gasten dienen zelf hun reis naar en van Schotland te regelen.

Extra informatie

Walvissen spotten tot eind oktober bij Piura
Wintersport in Oostenrijk
Vijf perfecte landen voor wintersportliefhebbers

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp
© foto: Alix McIntosh

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *