Wat is er in de bioscoop september 2023?

De bioscoop. Dat magische donkere zaaltje waar je even kunt ontsnappen aan de realiteit en waar je je kunt verliezen in een andere wereld. Gezellig met de kids, een grote bak popcorn en een cola binnen handbereik, klaar om je te laten meeslepen door het grote scherm. Bioscopen hebben echt iets magisch, vind je ook niet? Ze zijn een broedplaats voor emoties: je lacht, je huilt, je griezelt of je wordt gewoon helemaal meegesleept door een episch avontuur. Zeker als je kids hebt, is de bioscoop dé plek om samen quality time door te brengen. Maar wat is er in de bioscoop september 2023?

Wat is er in de bioscoop september 2023?

Welke films bioscoop september 2023?

Nu hoor ik je denken, “maar welke films zijn nou echt de moeite waard om te checken?” Geen zorgen, we hebben de upcoming kinderfilms voor je op een rijtje gezet. Dat is vooral handig nu, want laten we eerlijk zijn, het aanbod is gigantisch. Van animatiefilms die je hart sneller laten kloppen tot live-action avonturen die je op het puntje van je stoel houden; er is echt voor elk wat wils.

Maar voordat we dieper ingaan op de films die je absoluut niet wilt missen, eerst nog even dit: waarom zou je überhaupt naar de bios gaan als je ook gewoon thuis kunt streamen? Simpel: de beleving. Het geluid dat je omringt, het gigantische scherm dat je opzuigt en die unieke sfeer die je alleen in een bioscoop kunt ervaren. En hey, het is ook een leuke manier om de lokale economie te steunen!

Paw Patrol: The mighty movie

Titel Paw Patrol: The mighty movie
Kijkwijzer 6
Release datum 12 oktober 2023
Lengte 93 minuten
Gesproken taal Nederlands

Beschrijving

Als een mysterieuze meteoriet neerstort in Avonturenstad, krijgen de PAW Patrol-pups superkrachten en veranderen ze in De Megapups! Voor Skye, het kleinste lid van het team, zijn haar nieuwe krachten een droom die uitkomt. Het verhaal krijgt een andere wending als aartsvijand van de pups burgemeester Humdinger uit de gevangenis ontsnapt en samen met een gekke geleerde de superkrachten van de pups probeert te stelen. Nu het lot van Avonturenstad op het spel staat, moeten de Megapups de superschurken zien te stoppen voordat het te laat is, en Skye zal moeten leren dat zelfs de kleinste pup het grootste verschil kan maken.

Paw Patrol The Mighty movie

Sint Ahoy!

Titel Sint Ahoy!
Kijkwijzer AL
Release datum 4 oktober 2023
Lengte 85 minuten
Gesproken taal Nederlands

Beschrijving

Terwijl Sinterklaas en zijn vrienden rustig richting Nederland & België varen, wordt de tocht ruw verstoord door Kapitein Bakkeljauw en zijn piratenbemanning. Hierdoor veranderd de koers en beland Sinterklaas op Curaçao waar een magische schat te vinden is. Samen met Kapitein Bakkeljauw, taxichauffeur Ty en zeemeermin Aquaria gaan ze op zoek naar deze schat uit de legende van Kapitein Witbaard, maar er liggen kapers op de loer… Ga mee op een doldwaas magisch Sinterklaas avontuur op het tropische Curaçao!

Cast

Donny Ronny, Kim Feenstra, Mariëlle van Diessen, Fred Butter, Glenn Coenen, Steven Brunswijk, Liza Sips, Horace Cohen, Melissa van Veen, Andy Peelman, Jérémie Vrielynck, Lynn Tackaert, Ruben Harish

Sint Ahoy in de bioscoop september

Rosa, de kleine bloemenfee

Titel Rosa, de kleine bloemenfee
Kijkwijzer AL
Release datum 27 september 2023
Lengte 77 minuten
Gesproken taal Nederlands

Beschrijving

Rosa is een klein bloemenelfje dat altijd alleen woonde in haar rozenstruik. Het allerliefste zou ze een vriendje willen hebben, maar ze durft nooit haar struik te verlaten omdat ze bang is. Op een dag ontmoet ze de avontuurlijke vlinder Silk en ze worden meteen vriendjes, ondanks hun verschillen. Silk wil op avontuur gaan en Rosa wil liever in haar rozenstruik blijven. Maar wanneer Silk wordt ontvoerd door een gemene Steentrol, moet Rosa haar angsten loslaten en op een gevaarlijke reis gaan om Silk te redden.

Wat is er in de bioscoop september 2023?

Extra informatie

Spellenspektakel dit jaar groter dan ooit
Movie Park’s Hollywood Christmas: Een ervaring zoals in een Amerikaanse kerstfilm!
Walvissen spotten tot eind oktober bij Piura

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp
© Afbeeldingen: Filmdepot

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *