De Grinch is terug om Kerst te stelen in een videogame!

De Grinch is een bekend personage dat zijn oorsprong vindt in het boek “How the Grinch Stole Christmas!” geschreven door Dr. Seuss. Hij is een cynisch en chagrijnig groen wezen met een hart dat twee maten te klein lijkt te zijn. De Grinch staat bekend om zijn afkeer van Kerstmis en zijn plan om het feest te stelen en te voorkomen dat anderen ervan genieten. Hij leeft geïsoleerd op een bergtop, ver weg van het vrolijke dorpje Whoville, waar de inwoners dol zijn op Kerstmis.

Door een ontmoeting met een klein meisje genaamd Cindy Lou Who begint de Grinch echter in te zien dat er meer is aan Kerstmis dan hij altijd heeft gedacht. Hij is zowel berucht als geliefd om zijn karakteristieke groene vacht, gemene grijns en zijn onverwachte verandering van hart.

De Grinch is terug om Kerst te stelen in een videogame!

De Grinch heeft nu een eerste videogame!

De Grinch: Kerstavonturen videogame markeert de langverwachte terugkeer van het geliefde personage naar de wereld van gaming na zestien jaar. Fans kunnen zich verheugen op een geheel nieuw avontuur geïnspireerd op het tijdloze kinderboek “How The Grinch Stole Christmas!”

In deze levendige en kleurrijke side-scrollende platformgame neem je de rol aan van de Grinch. Je missie is om de kerst van de Whos te stelen. Duik in deze meeslepende ervaring en ontdek hoe de Grinch zijn streken opnieuw uithaalt in een interactief kerstavontuur. Bereid je voor op een spannend spel waarin je de Grinch speelt en de Who’s hun kerst probeert te ontnemen.

Bekijk de trailer!

Kerstmis saboteren

Verken een kleurrijk universum geïnspireerd op de originele illustraties. Kruip in de huid van De Grinch en saboteer Kerstmis voor de Who’s. Voltooi sluwe missies met hulp van Max, de trouwe hond, om alle cadeautjes te stelen. Reis door het iconische stadje Who-ville en ervaar de feestelijke geest van Kerstmis met vrolijk gezang en fonkelende sprookjeslichtjes.

Ontgrendel speciale vaardigheden en gadgets door puzzels op te lossen, zoals sneeuwballen om vijanden te bevriezen, een vermomming als kerstman om stiekem rond te sluipen, een zuurstok met een lasso en zelfs een jetpack. Sjees door delen van Who-ville op een slee of snowboard om je sluwe capriolen te versnellen. Naarmate het verhaal vordert, ontdekken spelers de ware betekenis van Kerstmis en groeit het hart van De Grinch.

De Grinch is terug om Kerst te stelen in een videogame!

Zoveel fijne kerstdetails en herkenbaarheden!

De Grinch: Kerstavonturen biedt een meeslepende ervaring met herkenbare omgevingen, geliefde personages en talloze kerstdetails die de feestdagen tot leven brengen. Met meer dan 65 jaar geschiedenis is De Grinch uitgegroeid tot een icoon, van het oorspronkelijke boek uit 1957, geschreven en geïllustreerd door Dr. Seuss, tot films, musicals, samenwerkingen met beroemdheden, mode en meer. Deze videogame is een moderne versie van het geliefde kerstverhaal. De game biedt couch co-op voor maximaal twee spelers en is toegankelijk voor jonge gamers vanaf vijf jaar, zodat een nieuwe generatie fans kan kennismaken met de betoverende rijmwereld van Dr. Seuss.

Verkrijgbaar vanaf oktober

De Grinch: Kerstavonturen is vanaf 13 oktober verkrijgbaar op Xbox One, Xbox Series X|S, PlayStation 4, PlayStation 5, Nintendo Switch en pc.

Extra informatie

De gezelligste bordspellen voor een warme herfstavond thuis!
De magie van Kerstmis
Heerlijke warme chocolademelk maak je zelf

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp
© foto: 123rf.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *