Movie Park Hollywood Christmas gaat in december in première!

Ho-Ho-Hollywood! Het winter- en kerstseizoen klopt op de deuren van Movie Park Germany! Duitslands grootste film- en pretpark wil zijn gasten alvast een vroeg cadeautje geven. Het park kondigt met trots een groots evenement aan: “Movie Park’s Hollywood Christmas”. Voor het eerst zullen de winterse studiodeuren van Movie Park Germany openen. Dit gaan ze doen op 24 geselecteerde dagen, van 1 december 2023 tot 7 januari 2024. Het park zal geopend zijn van 12.00 tot 20.00 uur.

Movie Park's Hollywood Christmas' gaat in december in première!

In overeenstemming met de Amerikaanse invloed van ons film- en pretpark, is een echt Amerikaans kerstevenement een natuurlijke fit!” zegt directeur Thorsten Backhaus. “We zijn enthousiast om met ‘Movie Park’s Hollywood Christmas’ een nieuw, winters programma voor het hele gezin te creëren en het seizoen nog verder te verlengen. Hiervoor passen we ons entertainmentaanbod en onze shows, de themagebieden en het gastronomische aanbod aan en laten we Hollywood ontwaken in de winter. Met het thema ‘American Christmas’ kunnen we ons niet alleen specifiek onderscheiden van
andere pretparken en kerstmarkten, maar ook onze Amerikaanse wortels en identiteit verder onder de aandacht brengen.

Kersttransformatie

Na de afsluiting van Halloween op 12 november, ondergaat de Hollywood-set van Movie Park een kersttransformatie. Het park sluit voor een periode van drie weken, inclusief weekenden, om de set opnieuw in te richten. Op tijd voor de feestelijke decembermaand wordt het nieuwe evenement “Movie Park’s Hollywood Christmas” gelanceerd.

Van vrijdag tot en met zondag kunnen gasten het park ervaren in een geheel nieuwe feestelijke sfeer, voordat op 21 december de kerstvakantie begint en er extra openingsdagen worden toegevoegd. De volledige lijst met openingsdagen is te vinden in de kalender op de website. Houd er rekening mee dat Movie Park gesloten is van 24 tot en met 26 december.

Authentieke Amerikaanse kerstsfeer

Duizenden fonkelende lichtjes, kleurrijke versieringen, winterse melodieën en een authentieke Amerikaanse kerstsfeer laten Hollywood herleven in Duitsland, en dat allemaal voor het hele gezin! De themagebieden van het park zijn speciaal aangepast voor dit winterse evenement. Zowel de klassieke Amerikaanse kerstfilms als de kerstverlichting en -decoraties in Amerikaanse steden dienen als inspiratiebron. De evenementendagen zijn geconcentreerd rond het centrale gedeelte van het park en vier themagebieden. Er is een uitgebreid entertainmentprogramma, speciaal geselecteerde attracties en gedetailleerde decoraties om van te genieten.

Movie Park's Hollywood Christmas' gaat in december in première!

Christmas Boulevard USA

Voor het koude seizoen ondergaat de “Hollywood Boulevard” een betoverende transformatie tot “Christmas Boulevard USA”, dat doet denken aan een typisch Amerikaans stadje met ontelbare sprookjesachtige lichtjes en kleurrijke decoraties. De “Streets of New York” worden omgetoverd tot een thematisch eerbetoon aan het beroemde Rockefeller Center in New York. In het winterse “Nickland” komt het “Nickelodeon HoHoHoliday Land” tot leven. Daarnaast zal er ook een “Wild West Christmas” gebied gecreëerd worden in het westelijke deel van het park.

Versierde kerstboom!

Uiteraard hoort bij een authentieke Amerikaanse kerst ook een prachtig versierde kerstboom met schitterende lichtjes en opvallende decoraties! Gasten kunnen uitkijken naar talloze activiteiten, zoals de spectaculaire Christmas Tree Celebration, een interactieve Kids Cookie Factory en een gezinsvriendelijke schaatsbaan. Voor degenen die de koudere temperaturen liever vermijden, wordt er bijvoorbeeld een kerstanimatiefilm vertoond op het grote scherm in de Roxy 4-D-bioscoop. Daarnaast staat er een speciaal kerstanimatieprogramma op het programma, geheel in de stijl van Hollywood, evenals een nieuwe wintershow in Studio 7.

Early Bird-ticket

Vanaf nu kunnen gasten die hun winterse avontuur in Movie Park willen plannen, een ongedateerd Early Bird-ticket verkrijgen bij de infokassa van het park voor slechts € 24,90. Gedateerde tickets voor het evenement zijn beschikbaar in de webshop van het park.

Voor alle spontane bezoekers die tijdens de zomervakantie besluiten om het park te bezoeken voor het nieuwe winterevenement, is er een speciale aanbieding. Op vertoon van hun toegangsbewijs kunnen zij bij het Visitor Welcome Centre een ongedateerd ticket kopen voor de speciale prijs van € 19,90 (met uitzondering van vrijkaarten en seizoenpassen).

Bovendien kunnen alle seizoenpashouders van 2023 in augustus profiteren van een aantrekkelijke aanbieding voor het nieuwe winterevenement.

Meer details zullen volgen!

Maar wat zou een kerst zijn zonder verrassingen? Verdere details over het winterprogramma zullen daarom pas in de loop van het seizoen bekend worden gemaakt. Tot die tijd blijft het opnameschema voor de winter in Hollywood in Duitsland goed ingepakt als een cadeautje…

Extra informatie

Movie Park’s Hollywood Christmas: Een ervaring zoals in een Amerikaanse kerstfilm!
De magie van Kerstmis
De lekkerste Glühwein recepten

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp
© foto: 123rf.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *