Dino Discovery is deze herfst weer terug op Duinrell

Duinrell, een bruisend attractiepark gelegen in het pittoreske Wassenaar, nodigt je uit voor een uniek avontuur tussen de dinosaurussen van 30 september tot en met 5 november 2023! Dit najaar kunnen bezoekers zich onderdompelen in een wereld waar gigantische, brullende dino’s tussen de attracties dwalen en tal van leerrijke en avontuurlijke activiteiten aanbieden.

Duinrell, een bruisend attractiepark gelegen in het pittoreske Wassenaar, nodigt je uit voor een uniek avontuur tussen de dinosaurussen van 30 september tot en met 5 november 2023! Dit najaar kunnen bezoekers zich onderdompelen in een wereld waar gigantische, brullende dino's tussen de attracties dwalen en tal van leerrijke en avontuurlijke activiteiten aanbieden.

Een Dino avontuur in Duinrell

Duinrell staat deze herfst in het teken van de prehistorische reuzen, waar bezoekers de kans krijgen om deel te nemen aan een scala aan dino-activiteiten. Een speurtocht leidt je langs meer dan 25 levensechte en dynamische dinosaurussen, verborgen tussen de attracties, waar je spelenderwijs meer leert over deze fascinerende wezens. Ontdek hun leefgebieden van weleer en hun favoriete maaltijden terwijl je als een ware Duinrell-Dino-Ranger de verschillende dinosaurussen opspoort.

Maak je eigen Dino ontdekking

Bij zowel de ingang als de receptie kun je gratis een speurtocht ophalen en jezelf onderdompelen in de wereld van de dinosaurussen, die brullen en er met hun scherpe tanden angstaanjagend uitzien. Maak een stoere dino-foto of video tijdens je ontdekkingstocht en deel deze op Instagram met de hashtag #duinrell. Op 6 november selecteert Duinrell de meest indrukwekkende dino-foto en beloont de winnaar met een heerlijk weekendje weg in het park!

Ontdek nieuwe attracties

In het recent geopende Amsterdamse themagebied kun je niet alleen meer dan 25 dino’s spotten maar ook genieten van twee nieuwe attracties: de Arcade Game Hall en De Oude Lijnbaan. Dit themagebied, verrijkt met drie extra dino’s, verwelkomt deze herfst zowel dagjesmensen als verblijfsgasten.

Overnachten tussen de prehistorische reuzen

Voor de avontuurlijke geesten die deze herfst een unieke getaway willen, biedt Duinrell de mogelijkheid om te overnachten tijdens de Dino Discovery. Kies uit diverse accommodatiemogelijkheden zoals een luxueuze Duingalow, een sfeervolle Lodgetent of een gezellige kampeerplek. Verblijf is altijd inclusief toegang tot de attracties en natuurlijk de ontmoetingen met de dino’s. Afhankelijk van je accommodatie en verblijfsduur krijg je ook toegang tot het grootste waterpark van de Benelux, het Tikibad!

Ontdek het zelf!

Dompel jezelf onder in de wereld van de dino’s, ontdek nieuwe attracties en maak kans op fantastische prijzen tijdens je verblijf in dit bruisende attractiepark.

Extra informatie

Movie Park’s Hollywood Christmas: Een ervaring zoals in een Amerikaanse kerstfilm!
Slagharen viert dit jaar voor het eerst Halloween
Movie Park Hollywood Christmas gaat in december in première!

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp
© foto: Duinrell

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *