WONDR en Disney brengen Frozen Experience naar Amsterdam

Duik in de betoverende wereld van Frozen in het hart van Amsterdam Noord, bij WONDR Experience! Met haar kleurrijke en sprankelende ruimtes die Instagram een tikje magischer maken, is WONDR de plek waar fantasie tot leven komt. Dit najaar, vanaf 13 oktober, slaan WONDR en The Walt Disney Company de handen ineen om het 10-jarige jubileum van Frozen, de hartverwarmende winterfilm, te vieren. Een betoverend avontuur met Elsa, Anna en Olaf wacht op je!

WONDR en Disney brengen Frozen Experience naar Amsterdam

Frozen feestje

Na het grote succes van de Mickey Mouse Kerst-experience vorig jaar, met een opkomst van 50.000 bezoekers, is het nu tijd voor een feestje. Stap in een sprookjeswereld die je van Amsterdam naar het mystieke land voorbij Arendelle voert. In deze Frozen Special maak je niet alleen kennis met je favoriete Frozen figuren, maar kun je ook magische kiekjes schieten en genieten van spectaculaire sneeuwpret. En dat is nog niet alles! Je vindt er ook exclusieve merchandise, smakelijke Frozen lekkernijen en souvenirs die het avontuur compleet maken.

Magische setting

Sarah Mendes, de oprichtster en CEO van WONDR Experience, is dol op het herbeleven van mooie herinneringen. Ze gelooft dat de Frozen Experience jong en oud de kans biedt om het prachtige verhaal van moed en zusterschap opnieuw te beleven. Met Elsa, Anna en Olaf in een magische setting, verwacht ze dat bezoekers huiswaarts keren met een sprookjesachtig gevoel en een brede glimlach.

De Frozen Experience is te bezoeken van 13 oktober tot en met 1 december. Een magische ervaring voor € 25,95 per regulier ticket of € 17,95 tijdens Kids Time. Mis deze kans niet om de magie van Frozen opnieuw te beleven bij WONDR Experience!

Extra informatie

Dino Discovery is deze herfst weer terug op Duinrell
Movie Park’s Hollywood Christmas: Een ervaring zoals in een Amerikaanse kerstfilm!
Slagharen viert dit jaar voor het eerst Halloween
Movie Park Hollywood Christmas gaat in december in première!

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp
© foto: Disney

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *